Stiže jedna sjajna vest iz LAVA Commerce Sistema – 5. maja 2023. otvaramo novi lokal u Beogradu, u ulici Prešernova 25! Ovo predstavlja prekretnicu za našu kompaniju, jer ćemo sada moći da predstavimo naše proizvode u Beogradu, što vam omogućava da se uverite u kvalitet koji pružamo.

Uz najnoviju tehnologiju i inovativne koncepte, ovaj lokal će pružati realan uvid u naš proizvodni asortiman - najpouzdaniju i najsigurniju magacinsku opremu koja se može naći na tržištu. Uz to, naši stručnjaci će vam pružiti sveobuhvatnu podršku, od saveta o skladištenju i transportu, do obuke i održavanja vaše opreme.

Otvarenje novog lokala u Beogradu predstavlja veliki korak za nas. Ovaj objekat će omogućiti dalji razvoj poslovanja naše kompanije.

U novom prodajnom lokalu ćete biti u mogućnosti da istražite našu široku paletu proizvoda, uključujući paletne regale, drive in regale, magacinske police, galerije, kao i sve što je potrebno za efikasno i sigurno skladištenje proizvoda. Ovaj prostor će biti savršeno mesto za one koji su u potrazi za rešenjima za skladištenje različitog tipa, a žele da vide proizvode na licu mesta i uvere se u njihov kvalitet.

Ovaj showroom će vam omogućiti da saznate više o najnovijim trendovima i inovativnim konceptima u industriji skladištenja.

Radujemo se susretu. Dobrodošli!