Najbolji drive in regali za magacine i skladišta: LAVA Sistemi, Beograd, Srbija

Paletni regali LAVA sistemi | Drive in regali

Drive in regali

Paletni regali LAVA sistemi | Drive in regali LAVA sistemi, Beograd, Srbija
Paletni regali LAVA sistemi | Drive in regali
Paletni regali LAVA sistemi | Drive in regali

Drive-In regali

Drive-In regalni sistem je savršen za skladištenje velikog broja istih ili sličnih artikala. Ovaj sistem omogućava iskorištenje raspoloživog prostora bolje nego i jedan drugi sistem skladištenja.

Drive-In regalni sistem je ne samo praktičan i funkcionalan, već i vrlo ekonomičan izbor za skladištenje velikog broja artikala. Uz paletne regale, ovo je jedan od najpopularnijih sistema za skladištenje na velikim površinama.

Drive-in regali koje proizvodimo su osmišljeni da pruže maksimalnu fleksibilnost u skladištenju i organizaciji proizvoda, uz izuzetnu izdržljivost i trajnost.

Instalacija se sastoji od seta vertikalnih i horizontalnih nosećih elemenata koji formiraju skladišne tunele sa nosećim šinama unutar njih, na koje se oslanjaju palete prilikom skladištenja.

Vertikale se izrađuju od standardnog perforiranog profila P.0001x2mm sa savijenim ukrućenjima od pocinkovanog lima debljine od 1,5 mm. Visina vertikala se radi po zahtevu kupca, dok se širina i međusobni razmak između vertikala određuju na osnovu urađenog projekta prema zadatim dimenzijama magacina, a u cilju što efikasnijeg iskorišćenja prostora i manjeg utroška materijala.

Traverzne grede, koje povećavaju stabilnost konstrukcije, dolaze u dve vrste - krovne i leđne. Krovne traverzne se montiraju na vrhu vertikala između dve vertikale koje formiraju tunel. Traverzne se vare na vrhu zabravka i na njih se vare pločice za vezivanje krovnih utega. Leđne traverzne se montiraju na kraju tunela, na svakoj etaži, i vare se kao standardne traverzne. Kratke traverzne služe u slučaju kada se radi veći broj tunela, pa je potrebno formirati stubove - radi povećanja stabilnosti.

Drive-In regali omogućavaju maksimalnu iskorištenost dostupnog prostora jer su palete smeštene jedna iza druge i dohvatljive samo viljuškarom. Za razliku od drugih sistema skladištenja, drive-In regali se mogu koristiti za skladištenje velikog broja artikala istih ili sličnih dimenzija i količine.

Uz to, nosivost po ruci (konzolnom nosaču) ovog sistema iznosi do 1.000 kg, a maksimalna visina regala može biti čak 12 metara.

Firma Lava Commerce izrađuje drive-In regale prema potrebama naših kupaca i prilagođavamo ih njihovim specifičnim zahtevima i dimenzijama prostora. Uz naša rešenja za skladištenje, možete biti sigurni da ćete maksimalno iskoristiti prostor, smanjiti vreme utovara i istovara, i poboljšati opštu efikasnost skladištenja.

Naši drive-in regali su projektovani i izrađeni u Srbiji, od kvalitetnih materijala i uz primenu savremene tehnologije.

Naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju za savetovanje i prilagođavanje rešenja vašim specifičnim potrebama. Zajedno možemo pronaći idealno rešenje za vaše skladištenje. Izaberite naše drive-in regale i osigurajte dugoročno efikasno skladištenje uz minimalnu potrošnju prostora i vremena.

Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o drive-in regalima koje pravimo i našim uslugama.

Slike proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi | Drive in regali

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog
Sve vesti
Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs