Najbolji paletni regali za magacine i skladišta: LAVA Sistemi, Beograd, Srbija

Paletni regali LAVA sistemi | Paletni regali

Paletni regali

Paletni regali LAVA sistemi | Paletni regali LAVA sistemi, Beograd, Srbija
Paletni regali LAVA sistemi | Paletni regali
Paletni regali LAVA sistemi | Paletni regali

Paletni regali

Paletni regali su jedan od najvažnijih elemenata u skladištima širom sveta. Oni su dizajnirani da se prilagode specifičnim potrebama skladištenja robe i obezbede efikasno i bezbedno skladištenje.

Paletni regali koje proizvodi Lava Commerce Sistem su napravljeni od visoko-kvalitetnog čelika, koji im daje izuzetnu nosivost i dugotrajnost. Oni su dostupni u različitim veličinama i oblicima, kao i sa različitim dodacima i opremom koja se može prilagoditi specifičnim potrebama skladištenja robe.

Kada se radi o konstrukciji, naši paletni regali su dizajnirani da se prilagode dimenzijama paleta i specifičnim zahtevima skladištenja robe. Oni se sastoje od vertikalnih stubova i traverzni (poprečnih greda ili prečki), sa podešavanjem po visini koje omogućava skladištenje robe na više nivoa.

Uz standardne konstrukcije, naši paletni regali se mogu opremiti različitim dodacima kao što su odbojnici, vezači i palet stoperi. Odbojnici se koriste za zaštitu regala od udara viljuškara ili drugih vozila koja se koriste u skladištu, dok vezači služe za spajanje duplih redova regala i za povećanje stabilnosti. Palet stoperi se koriste za sprečavanje pada paleta sa regala.

Naši paletni regali mogu biti visoki do 12 metara, sa nosivosti po etaži (nivou) do 3 tone. To znači da su veoma pogodni za skladištenje teških paleta robe na više nivoa. Takođe, naši regali mogu biti opremljeni sa ispunita od različitih materijala kao što su metal, drvo ili mreža, kako bi se omogućilo skladištenje predmeta koji ne mogu stati na paletu.

Kada kupujete naše paletne regale, ne samo da dobijate najbolje proizvode, već i najbolju uslugu. Naše stručno osoblje će vam pružiti savete i preporuke kako biste izabrali prave paletne regale za vaše skladište.

Naša stručna ekipa je tu da vam pruži najbolju podršku i savete prilikom izbora i postavljanja paletnih regala. Naš cilj je da vam omogućimo jednostavan i siguran proces skladištenja vaše robe. Mi smo uvek spremni da vam pomognemo u rešavanju problema ili bilo kojih pitanja vezanih za paletne regale, a naš servis može biti dostupan u roku od 48 sati.

Paletni regali su pouzdani, sigurni i pružaju maksimalnu fleksibilnost u skladištenju. Naši paletni regali su proizvedeni prema najvišim standardima, što ih čini dugotrajnim i izdržljivim.

Naši paletni regali su lako montiraju i prilagođavaju se vašim potrebama skladištenja. Kada se radi o konstrukciji, mi koristimo najbolji čelik visokog kvaliteta kako bismo obezbedili izvanrednu nosivost i sigurnost. Svi naši paletni regali prolaze rigorozne testove kako bi se osigurala bezbednost i pouzdanost.

Mi nudimo isključivo pouzdane i kvalitetne paletne regale proizvedene u Srbiji, što znači da imamo potpunu kontrolu nad procesom proizvodnje, od početka do kraja. Osim vrhunskog kvaliteta, kupovinom naših paletnih regala dobijate brzu i efikasnu uslugu servisiranja proizvoda.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o paletnim regalima koje prizvodimo i našim uslugama.

Slike proizvoda

Specifikacije proizvoda

Paletni regali namenjeni su za skladištenje euro paleta i raznih drugih vidova paletirane robe sa mogućnošću prilagođavanja visine etaže na svakih 50 mm. Postoji mogućnost popunjavanja etaža ispunom od iverice ili lima sa postavljanjem podnosača.

Tehnički detalji

Materijal

Metal

Tehnologogija

Tehnologija proizvodnje paletnih regala uključuje sečenje, savijanje, obradu na presi, zavarivanje i plastifikaciju.

Standardna visina

Standardna visina od 3.000 mm do 12.000 mm.

Maksimalna nosivost regalnog polja

Zavisi od izabranog profila.

Paletni regali LAVA sistemi | Paletni regali

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

(PDF 450 kb)

Preuzmite katalog

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

(PDF 450 kb)

Preuzmite katalog
Sve vesti
Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs