O nama, paletni regali, konzolni regali, drive in regali, police za markete, magacinske police, galerije i platforme

Paletni regali LAVA sistemi | O nama

O nama

LAVA Commerce Sistemi je porodična firma sa tradicijom dužom od 40 godina u proizvodnji skladišne opreme.

O nama

LAVA Commerce Sistemi je porodična firma sa tradicijom dužom od 40 godina u proizvodnji skladišne opreme.

Paletni regali LAVA sistemi | Višegodišnje iskustvo i tradicija
Višegodišnje iskustvo i tradicija

LAVA Commerce Sistemi je porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom visoko-kvalitetne opreme za skladištenje robe i magacine. Proizvodnjom opreme za skladištenje počeli smo da se bavimo 1981. godine.  

Tokom višedecenijskog uspešnog poslovanja, stekli smo veliki broj kupaca, klijenata, partnera i prijatelja kako na srpskom, tako i na regionalnom i evropskom tržištu.

Mnoge renomirane domaće i inostrane kompanije kao što su Nelt, Würth, Telekom Srbije, Zlatiborac, Parking servis Beograd, Saga, Swisslion, Pošta, Termoelektrane Nikola Tesla, Milšped, Bambi, Aerodrom Nikola Tesla i drugi, prepoznali su uspešnu dugogodišnju reputaciju naše kompanije i kvalitet naših proizvoda.

Paletni regali LAVA sistemi | Ko smo mi danas?
Ko smo mi danas?

Zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom radu i iskustvu, visoko-obučenim kadrovima i stalnom praćenju savremenih trendova u proizvodnji, kompanija LAVA Commerce Sistemi je danas tržišni lider u proizvodnji opreme za skladištenje robe.

Naši proizvodni pogoni i radionice opremljeni su najmodernijom opremom poslednje generacije za proizvodnju skladišne opreme. Svi proizvodi koje proizvodimo su izuzetno visokog kvaliteta i roka trajanja, a prave se od repro-materijala domaće proizvodnje. 

Zaposleni radnici i menadžeri u kompaniji prolaze stalne obuke i konstantno unapređuju svoje znanje i veštine. Oni svoj radni vek započinju i završavaju u našoj firmi i na to smo smo posebno ponosni.

 

 

Paletni regali LAVA sistemi | Naši proizvodi
Naši proizvodi

Naš proizvodni asortiman čine sledeće vrste proizvoda: paletni regali, drive in regali, konzolni regali, magacinske police, galerije/platforme i police za markete.

Svi proizvodi se prave od najkvalitetnijih materijala i sirovina. Proizvodi se mogu modifikovati i prilagođavati prema svim željama i potrebama kupaca. Proizvode prodajemo i distrubuiramo na domaćem tržištu, ali i na regionalnom i evropskom tržištu.

Kompanija LAVA Commerce Sistemi ispunjava sve zahteve standarda ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs