Najbolji konzolni regali za magacine i skladišta: LAVA Sistemi, Beograd, Srbija

Paletni regali LAVA sistemi | Konzolni regali

Konzolni regali

Paletni regali LAVA sistemi | Konzolni regali LAVA sistemi, Beograd, Srbija
Paletni regali LAVA sistemi | Konzolni regali
Paletni regali LAVA sistemi | Konzolni regali

Konzolni regali

Konzolni regali modularnog tipa su savršeni sistem skladištenja za sve vrste materijala velikih dimenzija. Bilo da skladištite drvene panele, ploče i iverice, limove, metalne cevi i profile raznih oblika, plastične cevi ili nešto drugo, naši konzolni regali će vam omogućiti sigurno i efikasno skladištenje.

Kao proizvođači konzolnih regala, mi nudimo fleksibilne opcije za raspored i broj konzola po visini regala koji se prilagođavaju vašim specifičnim potrebama. Regali su plastificirani, što ih čini izdržljivim i otpornim na habanje.

Maksimalna nosivost po ruci (konzolnom nosaču) je 850 kg, a maksimalna visina regala je 4.500 mm. Postoje dve vrste konzolnih regala: jednostrani i dvostrani, tako da možete izabrati opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Konzolni regali su modularnog tipa, što znači da možemo prilagoditi dužinu, dubinu i visinu regala kako bi se uklopili u vaš prostor skladištenja. Standardna dužina konzolnog regala je od 600 mm do 1.200 mm, standardna dubina regala je od 600 mm do 1.200 mm, a standardna visina regala je od 2.500 mm do 4.500 mm

Naši konzolni regali su napravljeni od visoko-kvalitetnih materijala i dizajnirani da budu izdržljivi i dugotrajni. Uz našu uslugu proizvodnje po zahtevu, možemo napraviti konzolni regal koji odgovara vašim specifičnim zahtevima.

Naša usluga uključuje brzu i efikasnu tehničku podršku i uslugu nakon prodaje, što znači da možete biti sigurni da ćete imati stručnu pomoć i podršku ako vam bude potrebna.

Sa našim konzolnim regalima, možete biti sigurni da će vaši teški i veliki predmeti biti sigurno i efikasno organizovani.

Kontaktirajte nas i saznajte više o konzolnim regalima koje proizvodima, kao i našim uslugama.

Slike proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi | Konzolni regali

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog
Sve vesti
Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs