Najbolje police za markete i oprema za magacine i skladišta: LAVA Sistemi, Beograd, Srbija

Paletni regali LAVA sistemi | Police za markete

Police za markete

Paletni regali LAVA sistemi | Police za markete LAVA sistemi, Beograd, Srbija
Paletni regali LAVA sistemi | Police za markete
Paletni regali LAVA sistemi | Police za markete

Police za markete

Police za markete su idealne za organizovanje i prikazivanje proizvoda koji se prodaju u prodajnim objektima na najbolji način. Sa standardnom visinom od 1,8 m do 2,5 m, ove police pružaju dovoljno prostora za skladištenje i prikazivanje vaših proizvoda.

Standardne dubine polica na koje idu proizvodi su od 370 mm do 470 mm, što ih čini idealnim za skladištenje širokog spektra proizvoda. Standardna širina police se kreće od 500 mm do 1.250 mm, što znači da možete odabrati veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Naša polica za markete izrađena je od kvalitetnog metala, što je čini izdržljivom i dugotrajnom. Ove police prilagodljive i lake su za montažu.

Police za markete koje proizvodi Lava Commerce Sistem, su proizovdi izuzetno visokog-kvaliteta koji traju godinama. One omogućavaju kreiranje modernog i profesionalnog izgleda prostora u prodajnim objektima. Naše police su dostupne u različitim bojama i stilovima, tako da se mogu lako uklopiti u standarde dizajna i brenda firmi.

Takođe, naše police za markete su izuzetno stabilne i izdržljive, što znači da su otporne na o pucanje, savijanje ili oštećenja tokom korišćenja.

Naše police za markete su izrađene od visoko-kvalitetnih materijala, što omogućava sigurno i pouzdano skladištenje vaših proizvoda.

Svi naši proizvodi su proizvedeni u Srbiji, što znači da imamo potpunu kontrolu nad procesom proizvodnje i možemo vam pružiti brzu i efikasnu podršku ako vam bude potrebna.

Naš tim stručnjaka za prodaju stoji vam na raspolaganju za pomoć i savete pri izboru prave metalne police za vaš market, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o policama za markete koje proizvodima i pratećim uslugama.

Slike proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi | Police za markete

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog
Sve vesti
Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs