Najbolje magacinske police i oprema za magacine: LAVA Sistemi, Beograd, Srbija

Paletni regali LAVA sistemi | Magacinske police

Magacinske police

Paletni regali LAVA sistemi | Magacinske police LAVA sistemi, Beograd, Srbija
Paletni regali LAVA sistemi | Magacinske police
Paletni regali LAVA sistemi | Magacinske police

Magacinske police

Magacinske police koje proizvodimo su standardne visine od 2m do 2,5m, sa standardnom dubinom police od 50 cm do 60 cm, i sa standardnim razmakom između stubova od 1,5m ili 2m. Mi shvatamo da svaki kupac ima svoje specifične potrebe, i zato smo spremni da prilagodimo dimenzije i specifikacije policama prema vašim potrebama.

Naša usluga proizvodnje po zahtevu kupca nam omogućava da stvorimo proizvode koji odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bilo da su vam potrebne police sa specijalnom dubinom, visinom ili razmakom između stubova, mi smo spremni da udovoljimo vašim zahtevima i stvorimo savršen sistem za vaše skladištenje.

Naši magacinski sistemi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, što ih čini izuzetno izdržljivim i dugotrajnim. Svaki element je pažljivo izrađen i testiran kako bi se osiguralo da su naši proizvodi sigurni i pouzdani za svaku vrstu skladištenja. Bilo da skladištite manje predmete ili teže i veće proizvode, naše magacinske police će vam omogućiti da organizujete svoj prostor i optimizujete svoje skladištenje.

Kao proizvođači iz Srbije, ponosni smo na naše dugogodišnje iskustvo i znanje koje smo stekli od 1981. godine. To znači da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvode visokog kvaliteta, koji su izdržljivi i prilagođeni vašim potrebama. Naša filozofija je jednostavna - želimo da naši kupci dobiju najbolje moguće proizvode, po najboljim mogućim cenama.

Nosivost po etaži (nivou) naših magacinskih polica je 400 kg, što je dovoljno za skladištenje različitih vrsta proizvoda i predmeta. Takođe, imamo širok izbor ispuna, uključujući metalne i iverične ispune, što vam omogućava da prilagodite svoje police prema svojim specifičnim potrebama.

Firma Lava Commerce Sistem nudi pouzdane, izdržljive i prilagodljive magacinske police. Mi smo lokalni proizvođači sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom proizvodnji magacinskih polica.

Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o magacinskim policama koje proizvodimo, kao i o našim uslugama.

Slike proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi | Magacinske police

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog

Katalog proizvoda

Paletni regali LAVA sistemi

Preuzmite katalog
Sve vesti
Kako da nas kontaktirate?

Zanimaju Vas dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama?

Pozovite nas odmah na +381 69 829 60 10 ili nam pošaljite email na office@lavasistemi.rs