Najpouzdanija skladišna oprema

Vrhunska oprema za vaše skladište i magacin: paletni regali, magacinske police, drive in regali, konzolni regali, galerije i police za markete. Birajte za sebe kvalitet koji traje. 

Paletni regali

Nije tajna da su paletni regali jedan od najvažnijih elemenata u skladištima širom sveta. Dizajnirani su na način da se prilagode specifičnim potrebama skladištenja robe i obezbede efikasno i bezbedno skladištenje.

pročitaj više

Magacinske police

Magacinske police proizvedene u LAVA Commerce Sistemi su standardne visine od 2m do 2,5m, sa standardnom dubinom police od 50 cm do 60 cm, kao i sa razmakom između stubova od 1,5m ili 2m.

pročitaj više

Drive in regali

Drive-In regalni sistem je savršen za skladištenje velikog broja istih ili sličnih artikala. Ovaj sistem omogućava maksimalno korišćenje vašeg raspoloživog prostora.

pročitaj više

Konzolni regali

Konzolni regali modularnog tipa predstavljaju idealan sistem skladištenja za sve vrste materijala velikih dimenzija. Bilo da skladištite drvene panele, ploče i iverice, limove, metalne cevi i profile raznih oblika, plastične cevi ili nešto drugo, naši konzolni regali će vam omogućiti sigurno i efikasno skladištenje.

pročitaj više

Galerije/platforme

Galerije (platforme) su odličan način da se maksimizira korišćenje prostora u vašem skladištu ili radnom okruženju. Naše galerije su koncipirane na bazi paletnih regala, što znači da su izrađene od visokokvalitetnih materijala i dizajnirane za optimalnu sigurnost i trajnost.

pročitaj više

Police za markete

Police za markete su idealne za organizovanje i prikazivanje proizvoda koji se prodaju u marketima i drugim objektima na najbolji način. Sa standardnom visinom od 1,8 m do 2,5 m, ove police pružaju dovoljno prostora za skladištenje i prikazivanje vaših željenih proizvoda.

pročitaj više