Milšped Grupa se pokazala kao jedna od vodećih logističkih kompanija na Balkanu, ali i u Evropi. Kvalitetno poslovanje uvek se pokazuje kroz svoju trajnost, a oni se mogu pohvaliti uspesima koji traju više od 3 decenije. 

Sa ponosom i zadovoljstvom vas obaveštavamo da naša kompanija od sada vrši opremanje novog magacina Milšpeda u Albaniji, za koji se očekuje da će biti operativan početkom sledeće godine.

S obzirom na lokaciju, magacin je izuzetno dobro povezan sa svim međunarodnim putevima, kao i logističkim i industrijskim centrima u regionu. Otvaranje magacina u Albaniji i njegovo povezivanje sa lukama u regionu, kao i sa svim drugim svetskim lukama, doprineće smanjenju eksternih troškova transporta čime će roba iz regiona i Srbije biti cenovno konkurentnija na tržištima širom sveta. Ovo će dodatno uticati na ubrzani stepen razvoja i priliva stranih investicija u region Jugoistočne Evrope.

Kompletnu magacinsku i skladišnu opremu, kao i idejna rešenja za opremanje skladišta obezbediće kompanija LAVA Commerce sistemi.